Zostałam wyróżniona odznaką "Za Zasługi dla Archiwistyki . Oficjalnie dowiedziałam się o tym przed chwilą z Facebooka.
https://www.archiwa.gov.pl/pl/aktualnos ... i%E2%80%9D
Ale i tak mi miło :)
Odznaka
Re: Odnaka
Miły gest względem całego naszego środowiska i jednocześnie dowód jak poważnie jesteśmy traktowani. Może wreszcie w niektórych AD zaniknie nieufność z jaką spotykają się nasi koledzy i koleżanki.
Gratuluję.
Gratuluję.
Janusz Wegner
Genepedia
Poszukuję wszelkich informacji o osobach noszących te nazwisko, szczególnie z zasobów pozametrykalnych.
Genepedia
Poszukuję wszelkich informacji o osobach noszących te nazwisko, szczególnie z zasobów pozametrykalnych.
Re: Odznaka
GRATULACJE !!!!
Anna
Anna
Dziękuję pięknie 
Jak już dostanę, to się na pewno pochwalę

Jak już dostanę, to się na pewno pochwalę

Pozdrawiam cieplutko,
Ewa Szczodruch
Ewa Szczodruch
Serdecznie gratuluję pani Ewo! :)
Poszukuję metryk ewangelików z Wielkopolski.Rodzina Kribbe (Kriep,Kripp)/ewent.Krübbe/
Dzień dobry Ewuniu!
Gratuluję Ci tego wyróżnienia. To był bardzo ładny gest ze strony Archiwum. Przed wakacjami dostałaś piękną cenzurkę. Teraz wypoczywaj przed następnym rokiem pracy. Nabieraj siły i ciągnij ten nasz wózek genealogiczny. Nie wszyscy mogą Ci teraz pomóc, ale trudno, czasami zdarzają się trudniejsze chwile. Wtedy tacy, jak Ty ze zdwojoną siłą pokazują, że K-PTG istnieje.
Pozdrawiamy Cię serdecznie.
Ania i Jurek
Gratuluję Ci tego wyróżnienia. To był bardzo ładny gest ze strony Archiwum. Przed wakacjami dostałaś piękną cenzurkę. Teraz wypoczywaj przed następnym rokiem pracy. Nabieraj siły i ciągnij ten nasz wózek genealogiczny. Nie wszyscy mogą Ci teraz pomóc, ale trudno, czasami zdarzają się trudniejsze chwile. Wtedy tacy, jak Ty ze zdwojoną siłą pokazują, że K-PTG istnieje.
Pozdrawiamy Cię serdecznie.
Ania i Jurek